Φίλοι

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Μωράκι? Δειγματάκι... :)




Αφορμή στάθηκε η εγκυμοσύνη δύο πολύ καλών μου φιλενάδων. Έτσι θυμήθηκα κάποια πράγματα από τη δική μου εγκυμοσύνη και κυρίως το άγχος για το κόστος των αναλώσιμων που χρειάζεται ένα νεογέννητο μωράκι. Τότε είχα πέσει με τα μούτρα στην έρευνα! Εκπτώσεις, κουπόνια, δείγματα. Και ξέρετε κάτι...; Λίγο έως πολύ, όλα αυτά υπάρχουν.

Η φιλοσοφία είναι μία. Οι εταιρίες, πολλές και μεγάλες, είναι διατεθειμένες με λίγα λόγια να δειγματίσουν τα προϊόντα τους στους πιθανούς αγοραστές, πράγμα που δεν ξέρω αν προέκυψε με την κρίση ή αν υπήρχε και πριν, ωστόσο είναι μια πολύ θετική στάση και πραγματικά μας βοηθά να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή χωρίς να επωμιστούμε το κόστος μιας αγοράς που ίσως να αποδειχθεί ακατάλληλη για την περίπτωσή μας.

Και αφού είχα μπει στον κόπο να κάνω την έρευνα δείτε τι έμαθα...

1. Βαλιτσάκι για την μέλλουσα μαμά από την Care Direct. Μοιάζει πολύ με ένα sample pack που μου είχαν δώσει στο Ασκληπιείον, μόνο που αυτό εδώ ήταν ενισχυμένο. Η διαδικασία απλή. Τηλεφωνείτε (εφόσον είστε έγκυος πάντα) στο τηλ: 2109287700 και ζητάτε να σας στείλουν το "βαλιτσάκι με δείγματα για τη μέλλουσα μαμά". Εγώ πήρα κάπως επιφυλακτικά και το ζήτησα αλλά αδίκως, γιατί είναι πολύ πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν και ξέρουν ακριβώς τι εννοείς. Αυτό ήρθε σε μένα.


Περιείχε μεταξύ άλλων κρέμα για αλλαγή πάνας, πιπίλα, 1 μπιμπερό, επιθέματα στήθους, γυναικολογικό σαπούνι και έλαιο, κρέμα για τις θηλές, κουπόνια fischer price και άλλα.

Θυμηθείτε να ρωτήσετε περίπου πότε να το περιμένετε. 

2. Βαλιτσάκι babyspace: Είναι μια πιο light εκδοχή του παραπάνω και περιέχει προϊόντα από τις ίδιες εταιρίες λίγο πολύ. Μπείτε εδώ. Απαραίτητη προϋπόθεση να γίνετε μέλος (να δώσετε δηλαδή ένα Mail και να κάνετε ένα password, σιγά τα αυγά. Θά'χετε ήδη 45 άλλα σε 45 site). Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είστε τουλάχιστον 4 μηνών από ότι θυμάμαι και να μην έχουν εξαντληθεί τα βαλιτσάκια του μήνα. Η δική μου πρόταση: Μόλις έρθει η επόμενη πρωτομηνιά, μπείτε, γίνετε μέλος και ζητήστε το την ίδια στιγμή. 



3. To Nutricia Club.: Κάνετε εγγραφή στο newsletter τους. Σε μένα έστειλαν πρώτο δώρο για την εγγραφή αυτό το πετσετάκι για το ρέψιμο.  Εγγραφή εδώ.
Ακολούθησαν (τη στιγμή που έπρεπε) δείγματα από κρέμες, φαριν λακτέ, ρυζάλευρα, 3 κουταλάκια για το φαγητό και ένα ολόκληρο μπλοκάκι που ακόμα δεν έχω καταλανώσει εντελώς με εκπτωτικά κουπόνια για κρέμες και μπισκοτάκια. Respect η Nutricia...

4. Δέλτα moms: Πάλι απλή εγγραφή στο newsletter και μου έστειλαν αυτή την υφασμάτινη τσάντα.
Εγγραφή εδώ.

Μέσα στο site υπάρχει μόνιμη στήλη με εκπτωτικά κουπόνια για γάλατα από 6 μηνών, γιαουρτάκια και άλλα προϊόντα.

5. Άκουσα (μετά που γέννησα και έτσι δε μπορώ να το επιβεβαιώσω) ότι το mothercare δίνει στις εγκυμονούσες βαλιτσάκι με δείγματα. Αν είστε έγκυος δεν έχετε παρά να καλέσετε το 210 9287600 και να δείτε αν αληθεύει.

6. Με εγγραφή στο www.mybabysworld.gr μας έρχονται σε ηλεκτρονική μορφή συχνά πυκνά 3 κουπόνια για όλα τα είδη περιποίησης johnson's baby. Ακόμα και για τη σειρά με το ελαιόλαδο. Τα εκτυπώνετε σε έγχρωμο εκτυπωτή και τα εξαργυρώνετε σε μεγάλα σουπερμάρκετ. (Συνήθως Lidl και Jumbo δεν δέχονται κουπόνια. Σε όλα τα άλλα καταστήματα όμως μου τα έχουν πάρει)

7. Pampers: Με εγγραφή εδώ μου στέλνουν κουπόνια ακόμα και τώρα σχεδόν κάθε μήνα.

8. Milupa: Με ένα τηλεφώνημα στη γραμμή φροντίδας Milupa σε λίγες μέρες έρχονται στο σπίτι εκπτωτικά κουπόνια για κρέμες.

9. Εκπτωτικά κουπόνια για επώνυμες μάρκες καθαριστικών, απορρυπαντικών, βρεφικής υγιεινής αλλά και τροφίμων βρίσκουμε και στο γνωστό επιθυμίες ή στο όχι και τόσο γνωστό livesmart (έχουν κάποια προϊόντα προδερμ συνήθως. Εγώ τότε είχα πάρει απορρυπαντικό πλυντηρίου προδερμ 2 ευρώ φθηνότερα).

Τώρα βέβαια δεν έχετε παρά να γκουγκλάρετε κι εσείς κάτι από τα παραπάνω γιατί από ότι είδα στο διαδίκτυο, τα δείγματα και τα κουπόνια αλλάζουν από καιρό σε καιρό. Πολλοί μιλούσαν πχ για δείγματα από κάποιες συγκεκριμένες εταιρίες που εγώ όσο κι αν έγινα μέλος τους ή αν τους τα ζήτησα, χτύπησα στου κουφού την πόρτα. Γι'αυτό και δύσκολα εμπιστεύομαι εταιρίες που δεν έχουν την καλή διάθεση να δειγματίσουν ή να κάνουν προσφορές. Προφανώς δεν έχουν ανάγκη από άλλους πελάτες. Αυτό όμως μπορεί τώρα που μιλάμε να έχει αλλάξει γι'αυτό... ψαχτείτε!! Αξίζει...

Καλές έρευνες και προ παντός καλή λευτεριά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips